Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


Easy-Life Nitro 250 ml - nitrát NO3

Easy-Life Nitro 250 ml - nitrát NO3
1 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
Easy-Life Nitro Növénytáp
Az Easy Life Nitro növénytáp egy ideális termék növényes akváriumokhoz, a növények Nitrogén (Nitrát – NO3) igényét fedezi. A növények és levélzet egészséges felődéséhez nélkülözhetetlen az egyik legfontosabb Macro alapanyagok egyike a Nitrát.
A növényzet fejlődéséhez megfelelő fény szükséges. Sok fénynél a növény nagyobbra akar nőni, ehhez viszont szüksége van több tápanyagra. Ha bármilyen összetevőt kiveszünk a körforgásból, abból előbb vagy utóbb algásodás lesz. A növényben szállított tápanyagok a sok fény hatására lassan tudnak eltárolódni. Ez az oka, hogy a növények még több tápanyagot vesznek fel a vízből. A tápanyag összetétele függ a növény típusától is. A gyorsan fejlődő növények pl. Valisneria tudnak több nitrátot, és foszfátot felvenni, mint egy lassabban nővő növény az Anubias fajok.
Minden tápanyag együttesen nagyon fontos .A növényeknek minden tápanyagra szükségük van az egészséges növekedéshez. Algásodás nélkül ez csak úgy lehetséges, ha minden feltétel rendelkezésére áll a növények számára, fény CO2, , P, K, és ha ezekből hiányoznak a fejlődés lelassulhat, vagy akár meg is állhat.
Természetesen a tápanyag összetétele függ a növény típusától is. A nagyon gyorsan fejlődő növények pl. Valisneria tudnak több nitrátot, és foszfátot felvenni, mint egy lassabban nővő, pl. Anubias fajok.

Adagolás:
• 10 ml / 500 l víz
• Emeli az NO3 koncentrációt 2,0 ppm -el, és a Kalium szintet 1,3 ppm -el
• Foszfátmentes
 • Szállítási idő
  2 munkanap
  Kiszerelés
  250 ml
  Cikkszám
  9
  Tömeg
  250 g/db
Webáruház készítés