Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


Aquael Shrimp Set Smart Led 10 Black

-10%
Aquael Shrimp Set Smart Led 10 Black
 • Aquael Shrimp Set Smart Led 10 Black
 • Aquael Shrimp Set Smart Led 10 Black
 • Aquael Shrimp Set Smart Led 10 Black
 • Aquael Shrimp Set Smart Led 10 Black
 • Aquael Shrimp Set Smart Led 10 Black
 • Aquael Shrimp Set Smart Led 10 Black
 • Aquael Shrimp Set Smart Led 10 Black
19 900 Ft
Akció: 17 900 Ft
Kezdete: 2019.08.09   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 179 Ft
Aquael shrimp set - Nano akvárium szett garnélák részére
A termék célja és tulajdonságai
A SHRIMP SET egy professzionális akvárium vízi kertek telepítésére és édesvízi garnélák tartására kifejlesztett akvárium. A teljes szett összetevői: üveg akvárium, műanyag védősarkok, led világítás, szűrő, fűtő és egy csomag garnéla eleség.
A műanyag sarkok védik a speciális üveget, mely biztosítja a víz kristálytiszta hatásának érvényesülését. A világítást egy univerzális, energiatakarékos, az akvárium peremére illeszkedő led lámpa biztosítja növényeink szmára a megfelelő fényspektrumot és fényerősséget a megfelelő növekedés és szín érdekében. A víz tisztaságáról a PAT mini szűrő gondoskodik, melynek sűrű szivacsbetétje még a legkisebb garnélák számára is biztonságos. A megfelelő hőmérsékletet egy törés-biztos HEATZONE fűtő tartja fenn. A készlet tartalma még egy tabletta formájú speciális garnélatáp, amely hozzájárul a megfelelő növekedéshez és a rendszeres, problémamentes vedlés lezajlásához.
A biztonságos használat feltételei
Az Ön által vásárolt berendezés az Európai Unió aktuális biztonsági előírásainak megfelelően készült. A hosszú távú, biztonságos használat érdekében, kérjük olvassa el az alábbiakban összefoglalt tájékoztató szöveget.
1. A szerkezet kizárólag rendeltetésszerű, beltéri használatra való.
2. A szerkezet csatlakoztatható hálózati tápfeszültséghez.
3. Ha a szerkezet megrongálódott, illetve abban az esetben, ha a tápkábel vagy a fűtőszál megsérült, használata tilos. Használat előtt minden esetben ellenőrizze a tápkábel épségét. A tápkábel és a fűtőszál megjavítása, lecserélése, egyéb tartozékok hozzáadása tilos! Abban az esetben, ha megsérül a tápkábel vagy a fűtőszál szigetelése, az egész szerkezetet le kell cserélni egy újra.
4. Mielőtt a vízbe nyúlna, az akváriumban lévő összes elektronikus berendezést áramtalanítsa szükséges.
5. Az akvárium tartály emelését, szállítását, nagyon óvatosan, az akvárium aljának kézzel való alátámasztásával végezze, soha ne a pereménél ragadja meg az akváriumot!
6. A készülék nem használható azon személyek esetében, akik fizikailag, érzékszervileg vagy mentális tekintetben csökkentett képességűek, vagy még kiskorúak, illetve, ha nincsenek tisztában a rendeltetésszerű használat módjával. Kivételt képez, ha egy felelősségteljes személy felügyeli a csökkentett képességű személyt, vagy útmutatásokkal látja el a berendezés biztonságos használatát illetően. Figyeljen arra, hogy a szerkezet ne kerüljön gyermekek kezébe.
Összeszerelés és kezelés
Az akvárium aljára azon négy védősarok kerüljön, melyek öntapadó ragasztó szalaggal vannak ellátva, majd helyezze fel a másik négy védősarkot, az akvárium felső sarkaira is. A szűrő és HETATZONE fűtő felszerelését az akvárium belsejében, míg az lámpát az akváriumtető felső peremére kell rögzíteni. A védő üveget a tartály fenti védősarkaira kell ráhelyezni.
Az akváriumot helyezzük egyenes, vízszintes felületre, hogy vízzel feltöltés után az egyenetlenségekből adódóan ne fordulhasson elő üvegtörés.
A vízszintes felületre felállított akvárium, mely teljesen felfekszik a felületre és nem billeg, készen áll arra, hogy berendezzük. Elhelyezhetjük benne az aljzatot, a dekorációt szolgáló köveket, kisebb sziklákat, gyökereket.
Elültethetjük a növényeket és feltölthetjük az előkészített vízzel.
Az élőlényeket csak a megfelelő vízkezelés illetve biológiai szűrőindítás elvégzése után helyezzük az akváriumba. A fűtő a szűrő és a lámpa időszakos cseréjére vonatkozó további információkért tekintse meg a mellékelt használati útmutatót. Tisztítsa meg az akvárium üvegeit rendszeresen, hogy megelőzze az algásodást.

 • Szállítási idő
  2 munkanap
  Cikkszám
  114955
  Tömeg
  5,14 kg/db
Webáruház készítés