Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


Aquael Comfort Zone Gold akvárium fűtő - 50 W

Aquael Comfort Zone Gold akvárium fűtő - 50 W
 • Aquael Comfort Zone Gold akvárium fűtő - 50 W
4 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 44 Ft
AquaEl ComfortZone automata melegítő (50 W)

- 15-50 literes akváriumokhoz

- 18-32°C között működik hatékonyan

- automata hőfokszabályzás

- kerámia fűtőszál
 • Az AQ típusú akvárium fűtő az akvárium vizének melegítésére szolgál. Körülbelül 18-tól 32 °C-ig terjedő hőmérséklettartományban működik. A beállított hőméréskletet +/- 1 °C pontossággal tartja állandóan. A fűtő megfelelő teljesítményének megválasztásakor az akvárium méretén túl figyelembe kell venni, hogy hűvösebb helyen vagy állandó légmozgásnak kitett, huzatos környezetben nagyobb teljesítményű fűtőre lehet szükség.

  Ahhoz, hogy a fűtő az új környezetben megfelelően működjön, bizonyos időre van szükség. A hőmérséklet stabilizálása abban áll, hogy a fűtő ciklikusan pótolja azt a hőmennyiséget, melyet az akvárium a környezetének folyamatosan ad át. Ha a kontrollámpa ég, a készülék fűt. Ha ez a fény kialszik, akkor a fűtés épp szünetel. Megfelelő teljesítményt a szabályozó forgatógomb segítségével állíthatja be. A fedélen levő skála csak a hőmérséklet megközelítő beállításaira szolgál. A szobában uralkodó környezeti feltételek (pl. a levegő hőmérséklete és mozgása, a víz keringésének intenzitása, az akvárium nagysága, stb. ) különbözhetnek, ezért a fűtő szabályozója az Ön akváriumában eltérő értékekkel működhet, mint a gyári kalibrálás során. Az üzmbehelyezést követő első napokban érdemes figyelni a készülék működését egy jó akváriumi hőmérővel. Szükség esetén pontosítani lehet a hőmérséklet beállítását. A forgatógombbal ne lépje túl a szabályozási tartományt (a határhelyzetekben a forgatógomb érezhetően megakad).

  Az akváriumfűtőt csak 220V-os hálózatról szabad működtetni. A vízből kivett fűtőt nem szabad bekapcsolni. Soha ne használjon sérült fűtőt, vagy olyan, amelyiknek a csatlakozó vezetéke meghibásodott. Érintésvédelmi okokból a csatlakozó vezetéket sem kicserélni, sem javítani nem szabad, a vezeték esetleges sérülése esetén az egész fűtőt ki kell cserélni!

  Figyelem: Vízbenyúlás előtt mindig feltétlenül áramtalanítsa az akváriumban levő összes elektromos felszerelést! Ha a fűtőt közvetlenül a kikapcsolás után veszi ki a vízből, kézbevételkor legyen óvatos, mivel a fűtő még néhány percig forró lehet.

  Fogyasztás:
  50 W

  Fűtéstartomány:
  18-32°C

  Ajánlott akváriumméret:
  15-50 l

  Hossz:
  27,3 cm

  Szín:
  fekete, ezüst
 • Szállítási idő
  2 munkanap
  Teljesítmény (W)
  50
  Cikkszám
  017-6067
Webáruház készítés